Ledenpagina

Let op: de ledenpagina is alleen toegankelijk voor leden. U moet hiervoor inloggen en als u een andere website bezoekt, dan kan het zijn dat u opnieuw moet inloggen als u terugkeert op de ledenpagina's.

 

Op deze ledenpagina treft u informatie aan over onderwerpen waarbij de Klussendienst u kan ondersteunen. De klusjesman van de Klussendienst kan ondersteunen met eenvoudige problemen zoals het oplossen van kleine storingen, korte instructies in het gebruik of informatie over aanschaf of reparatie. Hieronder kunt u kiezen uit computer, TV en Meer hulp.

Computer ondersteuning

Leden van de Klussendienst ervaren soms in het dagelijks gebruik van de computer, smartphone of tablet onduidelijkheden die in deze rubriek worden uitgelegd met verwijzingen naar internet. U kunt het daar nog eens rustig nalezen. Er wordt onderscheid gemaakt in:

TV

Af en toe stoort uw TV misschien en krijgt u geen beeld of staan de instellingen verkeerd. Lees in deze rubriek wat er kan spelen. Specifieke informatie van de diverse providers is hier te vinden:

Vragen? Hulp nodig?

De Klussendienst ondersteunt bij eenvoudige problemen met computer en TV. Heeft u meer deskundige hulp nodig dan kunnen we met u meekijken wat er mogelijk is buiten de klussendienst en waar die hulp kan worden geboden. Leden kunnen met onderstaand formulier contact zoeken met de Klussendienst. Bellen kan natuurlijk ook altijd: (06) 27 20 91 99 (8.30-12.30 uur)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Contact

Algemeen

Stichting Klussendienst Gorinchem

Stadhuisplein 1, 4205 AZ Gorinchem

info@klussendienstgorinchem.nl
Tel: 0183-78 10 00 (ma-do: tussen 8.30-15.30 en vr: tussen 8.30 en 12 uur) 

KVK nummer: 11052273 

RSIN nummer: 810386720

Bereikbaarheid

Buiten onze openingstijden kunt u een boodschap inspreken op onze voicemail of ons een email sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.