Nieuwe uitdaging voor Roos

Nieuwe uitdaging voor Roos

 

Roos Smeding klantcontactpersoon en planner heeft de Klussendienst per 1 oktober 2023 verlaten voor een mooie nieuwe uitdaging. 

Meer dan 5 jaar was ze verbonden aan onze Klussendienst als klantcontactpersoon/planner. Eerst als vrijwilliger, later in vaste dienst. Wij danken haar voor haar inzet en toewijding al die jaren en wensen haar veel succes.

 

 

 

 

Interne verschuiving taken

 

Haar taken worden overgenomen door Peter van Veenendaal. Onze cliënten kennen Peter als één van de klussers. Vanaf 1 oktober neemt hij de werkzaamheden van Roos over als klantcontactpersoon/planner. Dit combineert hij met 1 dag per week klussen. Parttimer Wim van Leeuwen nam de overgebleven klusuren voor zijn rekening en kon daardoor volgens zijn en onze wens zijn dienstverband uitbreiden.

Het nieuwe team vaste medewerkers van de Klussendienst is u graag van dienst samen met al onze gewaardeerde vrijwilligers.  

 

 

Contact

Algemeen

Buiten onze openingstijden kunt u een boodschap inspreken op onze voicemail of ons een email sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bereikbaarheid

Stichting Klussendienst Gorinchem

Stadhuisplein 1, 4205 AZ Gorinchem

info@klussendienstgorinchem.nl


Tel: 0183-78 10 00 

ma-di-do: tussen 8.30-15.30 uur

wo-vr: tussen 8.30-12.00 uur

 

KVK nummer: 11052273 

RSIN nummer: 810386720