Vragen over de computer, tablet, smartphone en het instellen van de TV.

 

 

Oplossen van kleine storingen computer en instellen TV

zoals problemen met inloggen (wachtwoorden), installeren programma’s en updates, printer werkt niet of vervangen inktcartridges, geen verbinding met internet of het instellen van de TV.

 

Gebruik van computerprogramma’s (vaste computer, tablet of smartphone)  

Korte instructies: e-mailen, opzoeken van informatie, nieuws volgen, muziek luisteren, spelletjes, contact leggen, geldzaken en internet, berichtjes sturen en ontvangen etc.

 

Informatie of overleg bij aanschaf, reparatie of vervanging apparaat. 

De Klussendienst kan u verwijzen naar providers (telefonisch of met inschakeling monteur), bedrijven die (tweedehands) apparatuur verkopen, reparaties uitvoeren, of opleidingen verzorgen.

 

Hallo, ik ben Klusjesman Cees.

 

Sinds januari 2018 werk ik als vrijwilliger bij de Klussendienst Gorinchem. Ik kan helpen bij vragen over de computer, tablet, smartphone en het instellen van de TV.

 

Thuis werk ik met Apple apparatuur en toen ik nog werkte was dat met een computer met Windows. Computeren is mijn hobby en daar ben ik al heel wat jaartjes actief mee. Ik vind het leuk om mensen te helpen en niks is leuker als een apparaat het weer doet.

 

ik merk dat mensen zonder veel ervaring met deze apparaten het soms eng vinden ermee aan de gang te gaan of iets nieuws te proberen. Dan laat ik bijvoorbeeld zien wat er kan.

 

En als iets het niet doet, dan probeer ik uit te zoeken hoe het weer aan de gang te krijgen is. Vaak zijn er problemen met wachtwoorden of instellingen die we dan ‘even’ opnieuw moeten instellen. Daar ben je soms wel even mee bezig, maar gelukkig beschik ik over wat geduld.

 

Natuurlijk weet ik ook niet alles, maar dan zoek ik het uit of bel ik naar een klantenservice. Dus als u mij via de Klussendienst inschakelt, geef dan zo goed mogelijk door welk apparaat u heeft en waar u tegen aanloopt. Maar laat u niet tegenhouden als u er niet veel van snapt.

Schakel ons gewoon in! 

 

Download
Download hier de folder over computerhulp en hulp bij instellen TV
Computerhulp klussendienstNIEUWWW.pdf
Adobe Acrobat document 370.8 KB

Contact

Algemeen

Buiten onze openingstijden kunt u een boodschap inspreken op onze voicemail of ons een email sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bereikbaarheid

Stichting Klussendienst Gorinchem

Stadhuisplein 1, 4205 AZ Gorinchem

info@klussendienstgorinchem.nl


Tel: 0183-78 10 00 

ma-di-do: tussen 8.30-15.30

wo-vr: tussen 8.30 en 12 uur

 

KVK nummer: 11052273 

RSIN nummer: 810386720