Nieuw telefoonnummer klussendienst: 0183-78 10 00


       Tuinvrijwilliger gezocht!

 

            Heb jij:

 • Groene vingers?
 • Een warm hart voor ouderen?
 • In juli/augustus/september 2019 enkele uren per week over?


  Dan nodigen we je uit voor een kopje koffie!


  Hulp bij tuinwerk
  De Stichting
  Klussendienst voor Ouderen, Gehandicapten en Langdurig Zieken doet eenvoudige klussen in en om de woning van haar cliënten. Daartoe behoort ook tuinwerk. In juli, augustus en september kunnen wij daarbij een helpende hand goed gebruiken.


  Contact

  Heb je interesse? Neem dan contact op met Plonia Boer,
  Stichting Klussendienst Gorinchem, 0183-78 10 00,
  plonia.klussendienst@gorinchem.nl
  . 

Inner Wheel Gorinchem schenkt de Klussendienst
2 klusbrommers!

Dinsdag 4 juni kreeg voorzitter Anton Janus van de Klussendienst 2 klusbrommers overhandigd door Geke van Rooij van Inner Wheel Gorinchem.

 

Inner Wheel
Inner Wheel Gorinchem is een serviceclub, die met elkaar, voor elkaar en voor anderen klaarstaat. De leden zetten zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel in Gorinchem. Dat doen ze tijdens evenementen als de boten- en camperbeurs en de open havendagen. Dit jaar was de opbrengst bestemd voor onze Klussendienst.

 

Niet 1, maar 2

Op de wensenlijst van de Klussendienst stond een klusbrommer, zodat de klusmannen in drukke tijden afzonderlijk van elkaar op pad kunnen. Dat het 2 klusbrommers werden in plaats van 1 was een grote verrassing. Wat een fantastisch resultaat van de dames van Inner Wheel Gorinchem. Wij zijn hen daarvoor bijzonder erkentelijk!

 

"

Nieuw bestuur voor Stichting Klussendienst

Vanaf 1 februari 2018 heeft de Stichting Klussendienst een nieuw bestuur. De installatie vond plaats op 12 maart 2018. 

 

Samenstelling 
Tot voorzitter werd benoemd de heer Anton Janus. De heren Albert Sterk en Cor van Vlaanderen zijn respectievelijk secretaris en penningmeester.

Vrijwilligers
Tot en met januari 2018 werd het bestuur gevormd door de subsidieverstrekkers Poort6, Rivas en gemeente Gorinchem. Zij gaven aan geen vertegenwoordiger meer vanuit hun organisatie af te vaardigen, maar te kiezen voor een bestuur bestaande uit vrijwilligers. 

Door het instellen van een bestuur van vrijwilligers kan de Klussendienst volledig zelfstandig opereren. Gemeente, Poort6 en Rivas blijven de Klussendienst financieel ondersteunen.

Benoeming coördinator
Per 1 mei is mevrouw Plonia Boer benoemd tot coördinator van de Stichting Klussendienst. Zij geeft leiding aan de dagelijkse gang van zaken binnen de Stichting.

Op de foto:
Zittend v.l.n.r.: Anton Janus, Albert Sterk, Cor van Vlaanderen
Staand v.l.n.r.: Voormalig wethouder Hans Freije, Charley van Veen gemeente Gorinchem, Herman Verhoeven Poort6, Marcel van der Priem Rivas, voormalig wethouder Eva Dansen, Plonia Boer coördinator Klussendienst. 

Stad Gorinchem: Plonia Boer per 1 mei 2018 coördinator Klussendienst.

Klussendienst op TV!

Klussendienst in 'Hallo Nederland' van omroep MAX

Op maandag 5 maart 2018 besteedde omroep Max in het programma 'Hallo Nederland' aandacht aan de Klussendienst. Onze klusmannen Arie en Alex gingen op bezoek bij Mw. van Staveren.

Tip: de passage over de Klussendienst begint bij minuut 8.45 Je kan er met de schuif onderin snel naar toe. Met de link onder de foto kom je op de site van NPO. 

 

Gorcumse Courant: Boodschappentaxi Plus Elbert van den Doel

Nieuwe eigenaar Plus, Elbert van den Doel samen met een klant en vrijwilliger Paul van de Klussendienst.
Nieuwe eigenaar Plus, Elbert van den Doel samen met een klant en vrijwilliger Paul van de Klussendienst.

Filmpje over de Klussendienst Gorinchem

Wilt u zien hoe de Klussendienst zijn diensten aan ouderen, gehandicapten en langdurig zieken aanbiedt? In deze nieuwe film maakt u ook kennis met de medewerkers van de Klussendienst. U krijgt een indruk van de diensten die worden verricht zoals de BoodschappentaxiKlussen in en rondom het huis en het Vervoer op maat. En kijk ook eens of de nieuwe dienst Strijkservice u kan ondersteunen. U krijgt in het filmpje ook een indruk van de doelgroep waarvoor de Klussendienst is bedoeld.

 

Klik in het menu op Film.


Lamp ophangen, tablet kopen, heg knippen. (Uit Reformatorisch Dagblad)

0 Berichten

Met één telefoontje hulp geregeld! (Uit de Repoorter)

Nieuwe klusauto (uit Stad Gorinchem)

0 Berichten

555ste lid voor de Klussendienst (Uit Stad Gorinchem)

700ste lid Klussendienst!

AD 16 april 2019: 2100 klussen voor 700 leden

6 oktober 2018

Stichting Klussendienst aanwezig op
Rivas Leefstijl-evenement 'VitaliTijd'

 

Zaterdag 6 oktober 2018 was de Klussendienst met een stand aanwezig op de informatiemarkt van het Rivas Leefstijl-evenement ‘VitaliTijd!’ in de Van Rappardhal
in Gorinchem. 

Dit evenement stond geheel in het teken van vitaliteit. Bezoekers konden o.a. deelnemen aan workshops, luisteren naar muziek, lekker ontspannen met een massage, sportdemonstraties bijwonen, gezonde hapjes proeven, een gezondheidscheck doen en het gehoor testen. De stand van de Klussendienst zag er aantrekkelijk uit en kreeg veel belangstelling.

 

Foto: Coördinator Plonia Boer in gesprek met een bezoeker.

 

De Klussendienst heeft een nieuw telefoonnummer: 0183-78 10 00

Contact

Algemeen

Stichting Klussendienst Gorinchem

Stadhuisplein 1, 4205 AZ Gorinchem

info@klussendienstgorinchem.nl
Tel: 0183-78 10 00 (ma-do: tussen 8.30-17.00 en vr: tussen 8.30 en 12 uur) 

KVK nummer: 11052273 

RSIN nummer: 810386720

Bereikbaarheid

Buiten onze openingstijden kunt u een boodschap inspreken op onze voicemail of ons een email sturen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.